Keresés ebben a blogban

2013. március 12., kedd

Konyhakiállítás 2013.

 


A Papp László Sportarénában megrendezett konyhakiállításon volt minden a témában, mi szem szájnak ingere. Szó szerint. Egyes standokon élőben főzték/sütötték a zöldségeket, húsokat kóstolóba de a MIELE látványkonyhájában egy különleges egzotikus gyümölcsökkel tömött, mégis légiesen könnyű desszertet készített a tavalyi Év Cukrásza, Balatoni Brigitta.

Ahogy az már lenni szokott ilyenkor a kis és nagy konyhagépektől kezdve a farmerba öltöztetett hűtőszekrény, sőt, a konyhaszekrénybe beépíthető hangszórók és mélynyomók is helyet kaptak a bemutatkozásra. 







                                            
Volt klasszikus vonalú, vaníliaszínűre színterezett sütő - nekem az egyik kedvencem - szólóban és beépítve is a hozzá passzoló konyhabútorral, sötétbarna csempével. Különleges látványt és hangulatot
nyújtott. 

A mediterrán sarok is magáért beszélt, mintha csak Toscana egyik kúriájába lépett volna a látogató.
Mészkő pulttal és csiszolt mészkő mosogatóval. Amin először megakadt a szemem az egy különleges, réz szegecselt, világos vászonnal kárpitozott szék garnitúra volt a rusztikus asztal körül. Szebbnél szebb kövek, csempék, kiegészítők.     




Természetesen a minimál vonalvezetés minden kombinációja, ilyen - olyan újdonságokkal megtűzdelve, mint pl: egy tolóajtó mögé rejtett pult polcokkal, fiókokkal. Egy volt közülük ami magával ragadott, őt
Zen - nek keresztelte alkotója, . Egy nagy fehér konyhasziget amiből kihajtogatható 4 egység, melyek
a konyha fő funkcióit testesítik meg. Mosogató, sütő, hűtő, tároló. Kihajtott állapotában is 4 bárszék kényelmesen elfér. Tökéletes.
 

                     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése