Keresés ebben a blogban

2013. május 20., hétfő

Utazás



Az életben az egyik legjobb dolog amit ember tehet, ha nem a legjobb!
Egy olyan nyitottság fogja el az embert ilyenkor - legalább is engem mindenképp - ami minden olyan tényezőt kizár ami meggátolná abban, hogy magába szívhassa az új élményeket, kalandokat, illatot stb...Az új varázsa, a felfedezni váró tájak és hozzá tartozó helyiek, piacok, ízek és borok semmihez sem hasonlítható lendülettel töltik fel az embert, még akkor is ha az év nagyobb részében monoton életvitele nem kecsegtet hasonló élményekkel. Az ilyen "adrenalin és élménytöltő állomásokon" készült képeket érdemes felhasználni úgy, hogy nagyobb pozitív hatást gyakorolhassanak ránk a szürke hétköznapokon. Ne rejtsük el őket egy fotóalbumban a polcon, vagy ne adj' isten hadjuk elfekvőben a pendrive-on - ahogyan mostanság 100 meg 100 kép jár, hanem frissiben szaladjunk a fotóshoz előhívatni néhány kedvencet különböző méretben. Még előnyösebb ha már eleve úgy kattintgatunk, hogy gondolunk arra melyik falon mutatna legjobban az adott kép.
Egy régi barátnőm sógora hozott barátnőm családjának egy sorozat fényképet Baliról amit kifejezetten a falra készített nekik. Helyiekről, tájakról, természetről. Nekem a leginkább a huszas éveiben járó fiatal, karosszékben pihenő lányról készített tetszett. Nyugalmat árasztott magából. Mindig elidőzött tekintetem azon a képen, pedig nem hogy nem ismerem, de még Balin sem jártam.
Az érzést viszont szeretem, amikor hintaszékben, vagy hintaágyban ringatózom egy lusta nyári napon. Ezt juttatja eszembe amikor ránézek. Pedig a Balin szerzett szép emlékek nem az enyémek.
De még csak nem is a barátnőmé. Amiket én magam kattintok ilyen célból, azok még hatásosabbak a falon.
 

 

 


Füdrőszobába remekül mutatnak tengerpartról egy csokorba szedett képek, kagylóról, rákról, halakról készült közeliek.



Éjjelire egy kellemes hangulatú képet, akár vicceset tegyünk álló képkeretbe - szeretteinkről, Kedvesünkről, Kedvencünkről, vagy akár magunkról - amire pillantva reggel az első amit látunk egy olyan megállított momentum, ami nagyon kedves volt nekünk és örömmel alapozza meg mindennapjainkat. Én személy szerint nehezen kelek, így tapasztalatból mondom, hogy számít mit látunk meg először!

                                                 

Ma már a technika újabbnál újabb vívmányainak köszönhetően a nappali falára is felfestethetjük, tapétára rányomtathatjuk így teremtve magunk körül olyan atmoszférát amiben leginkább jól érezzük magunkat. Hiszen ez a cél. A lakberendezésben pont az a lényeg, hogy olyan egyénre szabott élettereket alkossunk amiben az az ember aki abban dolgozni, enni, aludni, vagy társasági életet élni szeretne, a leginkább kibontakozhasson.

 

 


Remélem segítettem!

http://www.legyegyedi.hu/content/egyedi-tapetak-fali-matricak-kulonleges-falfeluletek